skip to Main Content

Coachings
traject

Voor jongens en jongvolwassen mannen

Iedere jongen loopt wel eens vast en elke ouder of verzorger zit wel eens met z’n handen in het haar.
In elke fase van je leven kun je te maken krijgen met dilemma’s, gevoelens of situaties waar je zelf niet goed weet mee om te gaan. Wij van KICK zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongens in de leeftijd van 7 tot 27 jaar.

Zie je je zoon worstelen met zichzelf? Of ben jij zélf juist degene die graag zou willen dat iemand een tijdje met je meeloopt zodat je weer vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat? De hulpvragen die wij krijgen variëren enorm. Jongens met faalangst, onverschillige of gedemotiveerde schoolverlaters, jongens die niet goed om weten te gaan met bijvoorbeeld verlies, rouw of (vecht)scheidingen of jongvolwassen mannen die kampen met verslaving en/of agressie..

Jongens, wij zijn er voor jullie! Door- en tijdens het doen van fysieke oefeningen komen we tot gesprek en gaan we doelgericht en actief aan de slag met jóuw hulpvraag.

Zo ziet een traject bij KICK eruit

Meteen van start!

De KICK-Start-lijst

Wachtlijsten? Nee man, bij ons niet. We beginnen meteen! We maken een KICK-start.
Vanaf het eerste begin neemt KICK je bij de hand. Hoe? Zodra je je hebt aangemeld bij KICK kun je je inschrijven voor de KICK-Start-Lijst: een wekelijkse email van je coach met daarin filmpjes, een e-boek of bijvoorbeeld informatie-sheets. Zo gaan we er samen voor zorgen dat er tot de start van de 1-op-1 coaching al sprongen kunnen worden gemaakt.

Met een goede aanloop spring je verder!

Goed om te weten: tijdens deze periode, dus voorafgaand  aan de 1-op-1 coaching, is jouw coach al bereikbaar voor jouw vragen via mail, app of telefoon.

 

Belangrijk: Na aanmelding plannen we een oriëntatiegesprek in. We streven ernaar om dit binnen 2 tot 3 weken na aanmelding te laten plaatsvinden. Wanneer het 1-op-1 traject precies start is afhankelijk van de beschikbaarheid van de coach.

1-op-1 coaching

We zien elkaar buiten, in de meeste gevallen in het Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek. Afhankelijk van je hulpvraag en situatie zien we elkaar één of twee keer per week. De coaching sessies duren gemiddeld zo’n 75 – 90 minuten. Wat we doen tijdens onze sessies? Dat stemmen we samen af. Onze activiteiten zijn divers en doordacht, afgestemd op JOU en JOUW hulpvraag. Dus het kan zijn dat we een balletje trappen, maar ook vissen, boogschieten en bijvoorbeeld boksen behoren tot mogelijke activiteiten.

Wij hebben geleerd én ervaren dat het geen onwil was, maar onmacht.

Ouders van K, 11 jaar

Hij kreeg weer vertrouwen in zichzelf en leerde zich openstellen, z’n gevoel uiten en ontladen.

Ouders van J, 13 jaar

Ik vond het superfijn bij KICK. Iedere keer als ik bij KICK was geweest was mijn hoofd leeg en dat voelde heerlijk!

Jongen, 11 jaar

Door het traject bij Jan heb ik de regie over mijn leven terug.
Ik laat mij niet beïnvloeden door vrienden maar kies zelf wat goed voor mij is.

Jongen, 17 jaar
Back To Top