Kick jongenscoaching is er helemaal voor jongens in de leeftijd van 7 t/m 27 jaar.

Mannen en vrouwen, jongens en meisjes, ze verschillen nu eenmaal van elkaar. Wanneer je van hetzelfde ‘soort’ bent, begrijp je elkaar beter. Jongens kunnen daarom terecht bij KICK. Voor coaching van man tot man, van jongen tot jongen. Wij jongens, wij leren door te ervaren en te experimenteren. En dat is dus precies wat je gaat doen wanneer je bij KICK komt! Wij gaan bewegen in plaats van stil zitten, we gaan naar buiten in plaats van binnen aan tafel zitten praten! 

Jan: “De keuze om alleen jongens te gaan coachen is ontstaan in mijn periode in het onderwijs. Er zijn steeds minder mannen werkzaam in het onderwijs. Een spijtig gevolg daarvan is, dat het huidige onderwijssysteem voornamelijk is gericht op de behoeftes van meísjes. Hierdoor komen jongens regelmatig in de knel. Het is niet voor niets dat maar liefst 80% van de kinderen die op het Speciaal onderwijs zitten jongen zijn. Daar tegenover zettend dat de meeste coaches, begeleiders en therapeuten ook nog eens vrouw zijn… Het was de hoogste tijd dat er iemand kwam om de jongens te begeleiden! ”

KICK Jongenscoaching is sinds begin 2018 onderdeel van Expertisecentrum Stenekes: Eén visie, twee expertises. ‘De regie over je leven terug’. Samen met Lisanne Stenekes en haar meidencoaches hebben wij van KICK onze krachten gebundeld onder één dak. We werken beide ervarings- en lichaamsgericht vanuit onze eigen expertise.  Leer ons hieronder kennen in 2 minuutjes.

IN BEWEGING

NAAR BUITEN

EXPERIMENTEREN

ERVAREN

I’M NOT WEIRD. I’M A LIMITED EDITION