Kick jongenscoaching is er helemaal voor jongens in de leeftijd van 7 t/m 21 jaar. De keuze om alleen jongens te coachen is ontstaan in mijn periode in het onderwijs. Doordat er in het onderwijs steeds minder mannen komen te werken, is het huidige onderwijssysteem voornamelijk gericht op de behoeftes van meisjes en hierdoor komen de jongens regelmatig in de knel. Het is niet voor niets dat maar liefst 80 % van de kinderen die op het Speciaal onderwijs zitten jongen zijn. Daarbij komt nog dat de meeste coaches, begeleiders, therapeuten etc. ook nog eens vrouw zijn. De hoogste tijd dat er iemand komt om de jongens te begeleiden!

Mannen en vrouwen, jongens en meisjes, ze zijn nu eenmaal anders. Wanneer je van hetzelfde ‘soort’ bent begrijp je elkaar beter. Jongens kunnen daarom terecht bij KICK. Voor coaching van man tot man, van jongen tot jongen. Jongens leren door te ervaren en te experimenteren. Dat is dus precies wat je gaat doen wanneer je bij KICK komt! Wij gaan bewegen i.p.v. stil zitten, we gaan naar buiten i.p.v. van binnen aan tafel praten!

KICK Jongenscoaching is sinds begin 2018 onderdeel van Expertisecentrum Stenekes: Eén visie, twee expertises. ‘De regie over je leven terug’. Samen met Lisanne Stenekes en haar meidencoaches hebben wij van KICK onze krachten gebundeld onder één dak. We werken beide ervarings- en lichaamsgericht vanuit onze eigen expertise.  Leer ons hieronder kennen in 2 minuutjes.

IN BEWEGING

NAAR BUITEN

EXPERIMENTEREN

ERVAREN

I’M NOT WEIRD. I’M A LIMITED EDITION