skip to Main Content

Onze werkwijze
Van hulpvraag naar traject

Onze werkwijze

Ervarings- en lichaamsgericht

De manier waarop we jouw leven op de rit krijgen is door actief aan de slag te gaan met de blik op de toekomst gericht. We werken ervarings- en lichaamsgericht. Dat betekent dat we naast natuurlijk een goed gesprek vooral beweging, oefeningen en creatieve werkvormen inzetten. En dat allemaal afgestemd op jou. Zowel op jouw behoeftes als op wat jij wil bereiken met jouw traject. De werkvormen die wij inzetten zorgen ervoor dat je je zelfbewustzijn vergroot en de verandering blijvend is.

Jouw traject in 5 stappen

1. Hulpvraag

Het loopt niet lekker in je leven en je krijgt het zelf niet op de rit. Kortom: er is een hulpvraag. Je komt via de huisarts, het gebiedsteam, school of een kennis bij ons terecht.

2. Oriëntatiegesprek

Het begint bij een telefoontje of mailtje. We maken een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek voer je meteen met de coach die jou/jullie gaat begeleiden.

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kun je vertellen wat er speelt en waar je graag verandering in wilt. Samen gaan we bepalen waar we ons op gaan richten in de periode dat we gaan samenwerken.

3. Zijn we een goede match?

Dan gaan we het coachingstraject opstarten. Helaas kun je na het oriëntatiegesprek niet meteen starten met de 1-op-1 coaching, de fysieke start van jouw traject. Maar wees gerust: we laten je niet voor een gesloten deur staan! In die periode krijg je namelijk toegang tot e-books, filmpjes en informatieavonden en/of webinars. Daarnaast is jouw coach in die periode ook al beschikbaar voor vragen en advies. Ook blijven we bezig met het ontwikkelen en opzetten van (groepsgebonden) activiteiten die hopelijk zeer binnenkort ook voor jou vóór te start van het 1-op-1 traject te volgen zijn.

4. Het coachingstraject

Een coachingstraject duurt zo’n 4 tot 6 maanden. Onze ervaring is dat deze tijd nodig is om patronen te doorbreken, bewustzijn te vergroten en leiderschap te ontwikkelen. En dat allemaal zo stevig dat je ons daarna niet meer nodig hebt :). Hoe lang het coachingstraject duurt hangt ook af van wat er speelt en wat er nodig is. Daar vertelt je coach meer over tijdens het oriëntatiegesprek.

5. Het kan beginnen!

Het levensveranderende coachingstraject kan beginnen! Tijdens het gehele traject is jouw coach bereikbaar voor jouw vragen en opmerkingen via mail, app en telefoon. Bij ons staan eerlijkheid, duidelijkheid en het nakomen van beloftes hoog in het vaandel!

Back To Top